Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
06:42 - 29/09/2020

Ajuntament de Borredā

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

A MARIA PILAR COMELLAS – MĀRPIL- EN EL RECORD

30-07-2016

Borredà, 30 de juliol de 2016

 

 Avui, divendres dia 28 de juliol, a la matinada ha mort Ma. Pilar Comellas, coneguda per tots nosaltres com Màrpil, de Cal Rosal ( Olvan). Tenia només 52 anys i tota una vida dedicada a la tasca d’administrativa de l’ajuntament d’Olvan. I en tant que administrativa d’aquest ajuntament, havia vingut a treballar prop de 12 anys al de Borredà, acompanyant al Secretari – Interventor Ramon Maria Canudas que ho era també d’Olvan i La Quar.

Pels qui la varem conèixer i la vàrem tractar, era l’exemple ideal de funcionària municipal. Una persona afable, preparada, puntual, eficient, i entregada en cos i ànima a la feina que se li encarregava. Durant molts anys va formar tàndem amb el Secretari – Interventor Ramon Maria Canudas, i ells dos portaven tots els temes d’Olvan i La Quar. Quan va morir el secretari que portava Borredà, Jaume Anglada, el varem anar a buscar com a solució provisional, i la provisionalitat va durar prop de 20 anys.
 
Durant els anys de treball a Borredà, com després, varem mantenir una bona amistat. Amb ella era fàcil parlar una mica de tot, de la feina, sí, però també dels viatges que feia, de les estades en balnearis, de la família...tenia un tracte exquisit amb tothom, i d’aquí també el dol que avui senten la Leonor Escuer i la Montserrat Cabana, anterior secretària i actual, que la varen conèixer i tractar.
 
Dol molt perdre una persona com la Màrpil, a una edat en la que és especialment injust morir. Ha mort per infart, durant la nit. Una mort dolça , però no per això menys dolorosa i injusta.
 
En nom propi i del Consistori que presideixo donaré demà, en el funeral a Cal Rosal, el condol als pares, germà i demés família. La trobarem a faltar, però sempre la tindrem en el record, com una persona d’una eficiència, rigor i esperit de servei, excepcionals.
 
Que descansi en Pau. Borredà, 28 de juliol de 2016
 
L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredā

CIF: P0802400B

Plaįa Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de