Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
19:40 - 26/05/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

ACTE DE RECONEIXEMENT AL TÈCNIC MUNICIPAL – JOSEP VILASECA POTRONY

01-03-2019

 Borredà, 01 de març de 2019

Avui, dimecres dia 27 de febrer de 2019, s’ha dut a terme, en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Borredà, l’acte de reconeixement a l’arquitecte municipal, Josep Vilaseca Potrony, en motiu de la seva jubilació.
 
L’Alcalde, Joan Roma, ha fet un breu recorregut de la trajectòria de l’Ajuntament i del tècnic municipal des de l’any 1981, fins el dia d’avui. Han estat, 38 anys de treball intens i extens, per donar compliment a la tasca de tècnic municipal, però també tècnic – redactor de la majoria de grans i petits projectes del poble, i també com a director d’obres, de la majoria d’aquests projectes.
 
En els 40 anys d’aquesta etapa municipal, l’Ajuntament de Borredà, ha fet despeses i inversions per valor de prop de 30 milions d’euros. S’han gestionat, de forma eficient i diligent, amb el resultat que tothom té a la vista. La transformació del poble ha estat visible i pràctica, amb l’execució de nombrosos projectes, alguns de gran complexitat tècnica i econòmica.
 
L’Alcalde, ha felicitat el tècnic municipal per la bona feina feta. També per la dedicació i constància, en el treball, i la fidelitat a un poble que necessita un tècnic per a poder funcionar com cal. Haver sabut gestionar la Delimitació de Sol Urbà, durant tota la primera etapa, i redactar i gestionar les Normes Subsidiàries, en aquesta, ha permès un creixement i desenvolupament harmònic i ajustat a la legalitat.
 
Finalment, li ha desitjat una llarga i saludable jubilació i li ha fet entrega del Gall de Borredà, la peça de ceràmica, reservada a les grans ocasions, així com el recull de llibres que ha publicat l’ajuntament i per acabar, una cistella per anar a buscar bolets, plena de productes artesanals del poble.
 
Feta l’entrega dels obsequis, el homenatjat, ha dirigit unes paraules d’agraïment a l’equip de govern i personal de l’ajuntament. Ha recordat els anys passats a Borredà i la feina desenvolupada, amb els tres alcaldes, que ha tingut Borredà, des del 1981 fins ara. Ha remarcat les dificultats que suposa, en alguns moments, la feina de tècnic, i la complexitat de les normatives existents.
 
S’ha compromès a facilitar el traspàs de funcions amb el nou tècnic municipal, i ha desitjat a tots els presents i al poble en general, un feliç futur.
 
Borredà, 27 de febrer de 2019.
 

L’Alcalde- President, Joan Roma i Cuni 

Imatges
ACTE DE RECONEIXEMENT AL TÈCNIC MUNICIPAL – JOSEP VILASECA POTRONY
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de