Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
23:15 - 25/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

BAIXEN LES DONACIONS DE SANG

24-08-2016

 Borredà, 24 d' agost de 2016

Des de fa uns anys s’aprofita el dilluns de la Festa Major per dur a terme la campanya d’acapte de sang. Aquest any han estat 14 les persones donants, a totes les quals les felicito per aquesta mostra de solidaritat, però el nombre suposa un descens en les donacions habituals, any rere any, per la qual cosa des de l’ajuntament volem impulsar alguna campanya que permeti redreçar la situació.
 
Son ja llunyans els dies en que Borredà es trobava al capdavant de les donacions a nivell de tot el país, superant en alguns casos la trentena. Aquí passa un efecte similar al de molts altres pobles com a conseqüència de l’envelliment dels donants habituals, i la falta de substitució per part de les joves generacions.
 
Pertoca, doncs, incentivar i animar els joves a donar sang. Qui s’hi incorpora és molt fàcil aconseguir la seva continuïtat. El repte és aconseguir la primera donació i fer-la extensiva a amics i companys, de manera que es converteixi en una rutina més, una , dues o tres vegades a l’any.
 
Estudiarem a nivell intern formules incentivadores i les contrastarem amb el propi Banc de Sang que té llarga experiència en aquest camp, per veure què fan en altres pobles i com es pot aconseguir aquest increment de donants que voldríem obtenir. Qui cregui tenir propostes interessants, no dubti fer-nos-les arribar a l’ajuntament.
 
Borredà, 24 d’agost de 2016.
 

L’Alcalde, Joan Roma i Cunill 

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de