Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
17:49 - 25/06/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

BORREDÀ – ACTIVITATS PROPERES- MOSTRA FORMATGES I TROBADA DE PUNTAIRES

25-08-2016

Borredà, 25 d'agost de 2016 

 DISSABTE 27 I DIUMENGE 28.

Per finalitzar un estiu ple de moltes i variades activitats, us proposem per aquest cap de setmana, dies 27 i 28 , una nova edició de MOSTRA DE FORMATGES ARTESANS, mitjançant la qual Borredà es converteix en la capital dels formatges artesans de Catalunya.
 
Aquesta Mostra suposa concentrar a la Plaça Major, més d’una vintena de mestres formatgers, vinguts d’arreu del país, per vendre els seus productes i alhora presentar diverses activitats lligades al món del formatge.
 
Podeu veure tota la programació en el web: borreda.net, on hi ha el cartell i el programa dels dos dies . El diumenge la Mostra tanca a les 15 hores.
 
DISSABTE DIA 3.
 
Una nova edició de la Trobada de Puntaires, a la Plaça Major amb la participació de prop de 100 puntaires vingudes de diferents pobles i comarques.
 
Aquesta trobada es organitzada per la Colla de Puntaires de Borredà i suposa un intercanvi amb altres trobades a les quals assisteixen les del poble.
 
S’han previst carpes suficients per acollir totes les participants, i fer més confortable el treball a l’aire lliure.
 
Com ja és habitual hi haurà un record per a tots els assistents, i diferents rifes amb productes variats. Es una trobada que tanca la temporada d’estiu, i permet mostrar la variada i rica diversitat de treballs en aquest art.
 
Borredà, 25 d’agost de 2016.
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de