Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
17:27 - 22/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

CONCERT – CELEBRACIÓ A L’ESGLÈSIA DE BORREDÀ – 28/5/16.

30-05-2016

Borredà, 28 de maig de 2016

 Avui, dissabte dia 28 de maig, ha tingut lloc una trobada de germanor entre la Coral de Borredà i la Coral de la Comunitat Cristiana de Casp, de Barcelona.

A les 11 del matí ha arribat en autocar una nombrosa representació de la Comunitat Cristiana de Casp, procedent de Barcelona. Aquesta Comunitat es va formar ara fa 40 anys, en tant que pares i mares d’alumnes de l’Escola dels Jesuïtes, i entre les activitats que es varen plantejar sorgí la de formar una Coral.
 
Avui, doncs, han vingut convidats per la Coral de Borredà, per celebrar plegats aquest aniversari , compartir la diada amb una cerimònia eucarística al migdia, després un dinar plegats i finalment un CONCERT CONJUNT a l’Església Parroquial. El lligam que les uneix és la de compartir el mateix director: Victor Borràs.
 
A les 6 de la tarda, amb l’església plena, com en les grans ocasions, l’Alcalde, ha donat la benvinguda a tots els barcelonins, i ha recordat la trajectòria seva i la de la Coral de Borredà. Tot seguit el director ha explicat el motiu d’aquesta jornada i un membre de la Coral ha informat sobre quin seria el repertori. Un repertori molt variat, anant des de segles enrere fins la data actual.
 
A continuació una dotzena de peces corals, ben conjuntades i ben interpretades per les dues corals, han fet les delícies del públic. Una hora que s’ha fet realment curta, i que ha demostrat una similar qualitat de les dues formacions musicals.
 
Al final un bis, per compensar els intensos aplaudiments, i per obrir l’apartat d’intercanvi d’obsequis i records.
 
En definitiva, una excel·lent celebració, en el nostre poble i un molt bon record pels qui han vingut de Barcelona. I mostra i demostra que l’esforça val la pena quan es pot oferir un concert de gran qualitat i varietat.
 
Des de Borredà desitgem llarga vida a la CORAL DE LA COMUNITAT CRISTIANA DE CASP, i igual llarga vida a la CORAL DE BORREDÀ.
 
Borredà, 28 de maig de 2016.
 
 
Imatges
CONCERT – CELEBRACIÓ A L’ESGLÈSIA DE BORREDÀ – 28/5/16.
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de