Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
23:02 - 15/06/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA DE SELECCIÓ DE PERSONAL PEL PLA DE VIGILÀNCIA CONTRA INCENDIS FORESTALS

21-02-2018

 Borredà, 21 de febrer de 2018


En relació a la present convocatòria us faig arribar les següents consideracions:


·         Enguany no hi ha prova pràctica, només prova de català, si s’escau, i valoració de mèrits.

·         S’ha de presentar, juntament amb la sol·licitud, TOTA LA DOCUMENTACIÓ per a la tramitació i valoració de mèrits dins el termini.

·         Un cop la convocatòria hagi estat publicada al DOGC. Hi ha haurà un termini de 10 dies hàbils (de dilluns a divendres) a partir de l’endemà de la publicació al DOGC.

·         Es tracta de borses que substitueixen les anteriors; per tant, és condició indispensable per qui vulgui treballar aquest estiu, estar-hi inscrit (Independentment de que ho estigués en l’anterior convocatòria del 2016)

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona<http://www.diba.cat/es/web/seleccio/torn-lliure> amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).

Un cop les bases estiguin publicades al DOGC hi ha un termini de 10 dies hàbils per presentar la sol·licitud i documentació corresponent (enguany s'ha de presentar el currículum vitae amb la documentació acreditativa dels aspectes valorables mèrits)).

Podeu disposar de la informació actualitzada a la pàgina web www.diba.cat/incendis<http://www.diba.cat/incendis> i a través de les xarxes socials  amb el hashtag #pvidiba.

 

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de