Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
15:39 - 01/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

DONAR COMPTE COMPLIMENT COMPROMISOS AMB GRUP MUNICIPAL – CUP – BORREDÀ

30-11-2016

Borredà, 30 de novembre de 2016 

 En Joan Roma i Cunill, alcalde – president de l’ajuntament de Borredà, dona compta del compliment de diversos compromisos presos, en debats en Plens municipals, amb el grup municipal de la CUP.

1.- Netejades les restes de pintura , en el pou situat davant Cal Bardolet.
 
2.- Netejats diversos punts de pintura en els graons de l’ajuntament i dintre el porxo.
 
3.- Canviada de lloc la bústia de l’entrada ajuntament, per fer lloc per estanteries. La bústia es va netejar i pintar de nou, amb el mateix color que la resta d’elements de ferro de l’entrada.
 
4.- Entre avui i demà, la brigada col·locarà un element metàl·lic de ferro per posar-hi el punt de llibres que ara està situat a la finestra de l’entrada. Aquest element ha estat elaborat pel ferrer jubilat, Josep Roma, el qual en fa donació gratuïta. Per aquest motiu s’ha fet el trasllat de la bústia.
 
5.- Dintre d’un mes es procedirà a col·locar una nova cartellera, bessona de la que hi ha en el porxo, per tal d’encabir-hi el cartell de donació d’aliments del Ministeri ( i treure’l de la finestra),i poder-hi posar altres cartells que abans es posaven a la cartellera on hi ha el desfibril·lador. Les dues cartelleres seran recobertes per marcs de ferro forjat, donació del ferrer jubilat, Josep Roma.
 
6.- Aquesta setmana es procedirà a canviar les 4 cartelleres de fusta, per altres de noves de 2 m X 1m i 1 cm de gruix, antihumitat. Les cartelleres velles tenen uns 8 anys d’antiguitat i estan totalment plenes de grapes. La intenció és renovar-les cada dos o tres anys.
 
7.- Alguns dels vells llums de Nadal seran substituïts per altres de nous que s’estrenaran aquest any. També es modificarà la ubicació d’alguns dels antics.
 
8.- S’han adquirit alguns senyals de circulació nous per substituir alguns dels més vells. Igualment s’ha col·locat algun de nou per facilitar la informació de sortida del poble.
 
9.- S’ha procedit a plantar tuies en el jardí de l’entrada del poble per millorar l’aspecte i aconseguir dintre d’uns mesos que hi hagi una barrera vegetal complerta a la part superior del mur d’entrada del poble. S’hi ha posat una valla metàl·lica ,al davant, per evitar perill mentrestant siguin petites.
 
10.- En la part del jardí que queda a l’entrada de la zona esportiva s’hi ha fet una plantació d’arbustos ,per formar una barrera vegetal, protegida per una xarxa metàl·lica, i millorar així l’aspecte paisatgístic.
 
11.- Aquesta setmana s’està col·locant una xarxa metàl·lica damunt el muret de protecció de terres de l’antic hort del Canudas, per evitar l’entrada de persones en aquesta zona, i deixar més ben acabat el carrer de Dalt.
 
I perquè consti signa el present escrit a Borredà el dia 30 de novembre de 2016.
 
L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de