Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
17:07 - 22/10/2020

Ajuntament de Borredą

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

ESPLČNDIDA CELEBRACIÓ DELS 25 ANYS ESCOLA – BORREDĄ

25-04-2016

Borredà, 24 d'abril de 2016

 En nom propi i de l’Ajuntament de Borredà, felicito l’equip organitzador dels actes de celebració dels 25 anys de l’Escola nova.

Uns actes, molt ben elegits, fàcils de participar-hi per persones de totes les edats, molt variats i molt adequats per cada moment i circumstància. Una gran celebració per una gran fita aconseguida, l’any 91, després de 7 anys d’esforços per deixar la vella escola i traslladar-se a la nova.
 
Una escola amb una gran versatilitat , lluminositat, i amplitud com per poder-hi treballar còmodament. L’escola la fan els mestres, els alumnes, pares i mares, però també l’edifici que els acull. Es molt important poder tenir l’espai adequat per organitzar- se de manera eficient. La de Borredà és un model per a moltes altres.
 
Era lògic fer una gran festa per haver arribat als 25 anys. Ahir, varem poder comprovar el pas dels anys, i dels alumnes , en forma de fotos, treballs, carpetes, dibuixos....Tothom va poder recordar els seus anys a l’escola, o la dels seus fills, i tothom en guarda un bon record.
 
L’escola és tant important com la família, i les dues son vitals per formar bons ciutadans i ciutadanes. Per molts anys, i que en puguem celebrar molts anys.
 
De nou, felicitats a tots i totes les que heu posat el vostre esforç i treball per recordar aquesta fita en la història del nostre poble. Ha merescut la pena les hores dedicades.
 
Borredà, 25 d’abril de 2016.
 
L’Alcalde – President, Joan Roma i Cunill
Imatges
25 anys Escola Nova-Borredą
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredą

CIF: P0802400B

Plaēa Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de