Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
17:07 - 20/06/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

ESPLÈNDIDA PROGRAMACIÓ DEDICADA A LES DONES

14-06-2017

 Borredà, 14 de juny de 2017

Avui, l’Alcalde de Borredà, ha felicitat al Grup Municipal CUP , per la organització d’un programa d’activitats que ha tingut com eix central, les dones. La programació ha tingut una exposició, procedent de l’ICD ( institut català de les dones), un recital de poemes i música, a l’església parroquial i finalment un debat amb dues alcaldesses ( Berga i Alpens) i una ex alcaldessa ( Olvan), en el Centre Cívic.
 
Un petit poble com el nostre, no sempre té ocasió de concentrar en tants pocs dies, tot aquest conjunt d’activitats. Es lògic, doncs, felicitar els impulsors d’aquesta programació i animar-los a buscar nous projectes de cara el futur. I fer-ho en moments en que el poble no té tanta activitat, com a l’estiu.
 
Un poble es diferencia d’un altre, no solament per la arquitectura i el paisatge, o la seva gent, sinó molt especialment per fer-lo viu i actiu. I entre tots, ens pertoca fer-ho possible. D’aquí la importància d’organitzar activitats, com les que ara tractem. Felicitats per la iniciativa , la bona feina i la resposta aconseguida.
 
Borredà, 13 de juny de 2017.
 
 L’Alcalde, Joan Roma i Cunill 
Imatges
Dones Llegeixen Dones
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de