Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
17:45 - 22/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

JORNADA DE TREBALL SOBRE GESTIÓ RESIDUS

22-09-2016

Borredà, 29 de setembre de 2016 

Us convoquem de nou el proper dia 29 de setembre a les 9:00 del matí al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà ( C/Lluis Millet,33, CP08600, Berga) per treballar conjuntament el projecte d’Economia Circular.

És molt recomenable la vostra assistència per poder saber en quina situació us trobeu i sobretot per poder-vos donar consell i informació de com gestionar i sobretot valoritzar els residus que es generen.

D’aquesta manera podreu obtenir resultats més eficients alhora de portar a la pràctica la teoría de les tres erres (reciclar, reutilitzar i reduir) i convertir-vos en una empresa més competitiva en aquest sentit.

Val a dir que la jornada que us estem preparant és una segona part de l’eina “enegest” que us vam presentar la setmana passada, i que són dues accions que formen part del projecte d’ ”Impuls a l’Economia Verda i Circular en l’àmbit del Leader”

Es prega confirmació d’assistència omplint aquest formulari que també ens permetrà calcular la petjada de carboni de l’acte:

https://goo.gl/forms/WfsTbFlhngXs8m3G3 

Per últim us comuniquem que al llarg de la Setmana del 17 al 21 d’Octubre es realitzarà la GREEN WEEK  emmarcada dins del projecte d’ ”Impuls a l’Economia Verda i Circular en l’àmbit del Leader” i de la qual us farem arribar el programa en breu. Així mateix el dia 28 d’Octubre es durà a terme la clausura d’aquest projecte on  a tots els beneficiaris que heu assistit a les jornades se us farà entrega d’un distintiu com a empresa inclosa en el projecte de mans del Director General del Departament d’Agricultura.

Moltes gràcies per avançat,


Antoni Clement Guitart
President

Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de