Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
08:43 - 30/09/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

LA COOPERATIVA KRAFTS –BORREDÀ, PRESENTA EL PROJECTE A L’ALCALDE.

13-04-2016

 Borredà 13 d'abril de 2016

El passat divendres dia 8 d’abril, tots els membres de la Cooperativa Krafts de l’Escola de Borredà, va presentar el seu projecte 2016 a l’Alcalde de Borredà, en el marc de la Sala de Plens de l’Ajuntament, com ja ve sent norma en els darrers anys.
 
Les explicacions inicials varen anar a càrrec de la Junta Directiva, conformada per la Presidenta – Portaveu, Júlia, per la Secretària, Paula i pel Tresorer, Daniyar, En total la Cooperativa està formada per 19 socis i sòcies, que han fet una aportació inicial de 5 euros, recollint un total de 95 euros.
 
Amb aquest capital , varen decidir emprendre la fabricació de 6 productes: aguantallibres, alfombretes per ratolí –ordinador, bijuteria, penjadors, petúnies, i a proposta de l’alcalde, s’hi va afegir, caixes – niu. Aquesta darrera proposta va ser considerada oportuna a la vista de la plaga de processionària que pateixen els boscos de Borredà i de bona part de la comarca, i pretén facilitar l’acolliment d’espècies d’ocells, propenses a alimentar-se amb aquestes erugues i així col·laborar a la seva reducció.
 
Durant l’entrevista, tots els membres de la Cooperativa varen exposar els motius per haver elegit aquests productes i els objectius que pretenen assolir, amb la seva venda , en els 2 mercats als quals acudiran. El primer a Berga, el proper dia 7 de maig i el segon a Borredà el dia 4 de juny.
 
Pel que fa els beneficis, tenen decidida una donació de 50 euros a favor d’una ONG destinada a ajudar els refugiats sirians, i en quan a la resta, proposaran alguna sortida cultural, esportiva o de lleure, en el moment oportú.
 
L’Alcalde, acompanyat de la Regidora d’Ensenyament i la de Joventut, varen escoltar i fer diverses preguntes als membres de la Cooperativa, aclarint alguns aspectes de la feina i els productes elegits, i els varen felicitar per la diversitat i sobretot la personalitat de cada producte elaborat.
 
Al cap d’una hora de reunió, es va donar per acabada la presentació de la Cooperativa, tot desitjant èxit en la venda, i animant a augmentar la quantitat , inicialment prevista, si aconsegueixen vendre’ls.
 
Un detall important d’aquesta Cooperativa es dona en el fet de que han implicat també els més petits de l’escola, que tot i no ser socis, ajuden a elaborar els productes i a integrar-se en un projecte que quan siguin més grans duran a terme ells mateixos. D’aquí una especial felicitació per part de l’Ajuntament de Borredà, i a mostrar-se especialment orgullosos de la bona organització demostrada.
 
Borredà, 11 d’abril de 2016.
 
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill
Imatges
Cooperativa Krafts
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de