Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
23:39 - 25/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

MAGNÍFIC CONCERT AMB 4 CORALS – ESGLÉSIA PARROQUIAL DE BORREDÀ

28-05-2018

 Borredà, 28 de maig de 2018

 El passat diumenge, dia 20 de maig a les 6 de la tarda, tingué lloc un magnífic concert, a càrrec de 4 Corals, dues de les quals convidades per la de Borredà i la de la Comunitat de Casp, que feien d’amfitriones.

Varen participar la CORAL VEUS SENSE FRONTERES, de Cerdanyola del Vallès, formada per infermeres, personal administratiu, metgesses i personal sanitari.
 
CORAL VEUS DE TOUS, de Sant Martí de Tous, de la comarca de l’Anoia.
 
CORAL COMUNITAT DE CASP, de Barcelona, dirigida per Victor Borràs
 
CORAL DE BORREDÀ, sota al direcció de Victor Borràs.
 
Amb una església , plena de gom a gom, varen anar interpretant les peces preparades per la ocasió, barreja de tradició nostra, i mostres d’arreu del món.
 
Com ja és costum, l’acompanyament al piano de Montserrat Santacana, va col.laborar , de forma notable a l’èxit del concert.
 
Els llargs noranta minuts de concert, es varen fer curts, i varen deixar un molt bon gust de boca, com per demanar la repetició d’un concert similar, en qualsevol altre moment de l’any. A la sortida del concert, la Coral de la Comunitat de Casp, i la de Borredà, varen oferir un pica-pica, a tots els convidats, en el Local Puigmal.
 
Felicitem a tots els participants, per l’alt nivell demostrat, i alhora animem a la Coral de Borredà i a la de la Comunitat de Casp, a continuar organitzant trobades com aquesta, que fan del poble un punt de trobada per a tots els amants de la bona música.
 
Borredà, 21 de maig de 2018
Imatges
CORAL VEUS SENSE FRONTERES
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de