Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
23:25 - 25/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

MILLORAT L’ACCÉS AL GORG DEL SALT- BORREDÀ

09-05-2016

Borredà, 9 de maig de 2016

 El municipi de Borredà té nombrosos atractius naturals i paisatgístics, a banda dels patrimonials com és tot el nucli urbà, l’església de Sant Sadurní de Rotgers, el Pont de Roma, Pont de Sant Joan, antiga església de Salselles, etc.

Però, de tots ells, el més característic, el més visitat, és el Gorg del Salt. Un salt d’aigua de prop de 30 metres, a la Riera Margançol, a uns centenars de metres del nucli urbà. La seva proximitat i la bellesa de l’indret, el converteix en visita obligada de tots els turistes, durant tot l’any, i lloc habitual per anar-hi a banyar-se en l’època estiuenca.
 
Aquest desnivell de la riera, va motivar la construcció del Molí de Cal Tisoi, ara ja derruït pel pas del temps i per un esllavissament de roques, ocorregut cinc anys enrere.
 
En els darrers anys, l’ajuntament ha senyalitzat el camí de baixada, i arreglat alguns dels passos per damunt de roques. El camí és feréstec i propi de l’alta muntanya. Amb tot, el darrer tram abans d’arribar al gorg, i degut a l’esllavissada, era complicat i perillós, de manera que la setmana passada la brigada d’obres va dur a terme la instal·lació d’uns troncs, per tal de facilitar l’accés.
 
Ara, com es pot veure per les fotografies, el darrer tram permet una millor accessibilitat i evitar les dificultats existents.
 
Borredà, 9 de maig de 2016.
 
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill
Imatges
Gorg del Salt
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de