Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
22:50 - 15/06/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

NOTA DE PREMSA SOBRE LES COLÒNIES DE MUNTANYA

08-02-2017

 Borredà,8 de febrer de 2017

Anar de colònies és una pràctica que sovinteja a moltes escoles, encara que no sempre és freqüent entre les escoles del Berguedà.

A  la ZER Berguedà Centre, formada per les escoles de Borredà i Vilada,  anem de colònies cada any a llocs diferents per conèixer el territori i fem activitats diverses per donar a l’alumnat l’oportunitat de dur a la pràctica accions diverses lligades a continguts que es treballen a les aules.

Aquest any el tema del Projecte Artístic (que ja és el quart any que desenvolupem) gira entorn de les muntanyes. Així és que hem decidit anar a fer colònies de muntanya.

Les fem en dues tandes: una a l’hivern (dijous i divendres passat, 2i 3 de febrer) al refugi de Rasos de Peguera i les altres a la primavera al refugi del Rebost.

La sortida va ser de dos dies i una nit fent vida en un refugi de muntanya amb infants de 4 a 12 anys, amb activitats relacionades amb la neu: caminada amb raquetes, orientació, utilització d’ARVA i sondes per detectar persones sota una allau, construcció d’iglús, trineus,... Ens acompanyaven dos monitors especialistes en aquestes activitats, sota la supervisió de la mestra d’Educació Física de la ZER.

L’experiència ha resultat molt interessant i positiva. Hem gaudit de la neu i hem perdut la por a caminar, córrer o lliscar-hi per sobre. Ens hem permès tirar-nos boles de neu i mullar-nos.

Hi tornarem!

 Mestres de la ZER Berguedà Centre

 

 

Imatges
Les colònies de muntanya al Refugi de Rasos de Peguera
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de