Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
17:50 - 20/06/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

NOTA PREMSA – LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L’EDAR DE BORREDÀ – VISITA LES OBRES.

04-04-2018

Borredà,4 d'abril de 2018 

 NOTA PREMSA – LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L’EDAR DE BORREDÀ – VISITA LES OBRES.

Aquest matí de primer dimecres de mes, tal com es va acordar, el seu dia, s’ha celebrat sessió de la Comissió de Seguiment de l’ EDAR de Borredà, amb la novetat de fer la primera visita d’obres, per part de tota la Comissió. Cada primer dimecres de mes, es fa una sessió de seguiment, i en la d’avui , hi havia inclosa, una visita a les obres.
 
A les 10.15 ha començat la visita, acompanyats del director de l’empresa OMS – SACEDE, i del director de les obres i del responsable de seguretat. Durant el transcurs de la visita, s’han explicat tots els detalls del que s’ha fet, i del que hi ha pendent d’executar.
 
La previsió és que les obres acabin a finals del mes de juny, i l’EDAR entri en funcionament la segona meitat del mes de juliol. La visita també ha servit per fer propostes sobre la vegetació a plantar en l’entorn de la ubicació, determinar el color de l’edifici, el tancament perimetral, i alguns altres detalls de la instal.lació.
 
Amb tot, el més important ha estat comprovar l’estat de les obres, i el compliment dels compromisos adoptats.
 
Ho he dit en anteriors ocasions. Aquesta és una de les obres més esperades i desitjades per l’ajuntament, perquè suposarà tornar les aigües depurades a la riera Margansol, i tenir el poble equipat amb una depuradora moderna i eficient. Poc a poc, a cada nova obra en carrers i places, procedim a separar aigües negres , de les aigües pluvials, però era del tot indispensable tenir una EDAR per fer el tractament de les aigües negres i aconseguir una riera plena de vida i netedat. En pocs mesos , es farà realitat.
 
Borredà, 4 d’abril de 2018
 
L’Alcalde – President
Joan Roma i Cunill

 

 
Imatges
NOTA PREMSA – LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE L’EDAR DE BORREDÀ – VISITA LES OBRES.
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de