Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
18:01 - 21/10/2020

Ajuntament de Borredā

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

PREINSCRIPCIONS CICLE INFANTIL-ESCOLA DE BORREDĀ

05-05-2017

 Preinscripcions : del 2 al 12  de maig de 2017

OBERTA LA PREINSCRIPCIÓ DEL CICLE INFANTIL.- NENS I NENES, DE 1 A 3 ANYS. – BORREDÀ.
Des d’aquest dimarts dia 2, i fins el divendres dia 12, els pares interessats en inscriure els seus fills ( edat mínima 1 any, i fins els 3 anys), es poden dirigir a l’Escola de Borredà, per fer la preinscripció, al CICLE INFANTIL.
El proper mes de setembre està previst inaugurar aquest Cicle, en una de les aules de la planta baixa de les Escoles, la qual ha estat adaptada, per aquestes edats ( 1 a 3 anys). La inversió feta ha superat els 6.000,00 euros a càrrec de l’Ajuntament, i ha consistit en tenir un espai per lavabo, WC i canviador, tot emmarcat en un tancament aïllat, amb plena visió de la resta de l’aula. També s’hi ha posat el mobiliari adient per les funcions del Cicle infantil.
Feta la preinscripció, es convocarà plaça de TEI ( tècnic /a en educació infantil). Aquesta convocatòria serà pública, i la selecció anirà a càrrec de l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Berguedà, tal com es fa amb totes les convocatòries de treball de l’Ajuntament de Borredà.
El finançament de la plaça de TEI anirà a càrrec del Pla d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, de les quotes dels pares, i la resta a càrrec del pressupost municipal.
Borredà, 5 de maig de 2017.
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill
Imatges
cartell
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredā

CIF: P0802400B

Plaįa Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de