Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
18:16 - 21/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

PRESENTACIÓ COOPERATIVA – BORREDART

29-03-2017

Borreda, 29 de març de 2017 

 Avui, dimecres dia 29 de març de 2017, la Cooperativa Borredart, ha vingut a la Casa Consistorial a presentar-se, i a presentar activitat i productes, per a coneixement del Consistori.

Els 20 socis que conformen la Cooperativa, han estat rebuts per l’Alcalde, Joan Roma, i la Tinent d’alcalde, i responsable d’Ensenyament, Concepció Barniol. I com ja és costum la reunió s’ha fet a la Sala de Plens.
 
En el transcurs de la reunió tots els membres han donat compte de les gestions fetes per constituir-se com Cooperativa, i a presentar els productes d’aquest any.
 
Els productes que varen acordar en assemblea i mitjançant una enquesta als familiars, i gent del poble, son els següents:
 
        * Petúnies , per poder guarnir balcons i finestres del poble.
        * Llums de sal.
        * Aguanta- mòbils de gomaeva
        * Penja – claus de Lego
        * Ambientadors d’armaris i calaixos.
 
Feta la presentació dels productes, l’alcalde i tinent d’alcalde, han demanat concrecions i aclariments sobre alguns dels productes i les han felicitat per la bona tria dels materials acordats, al mateix temps que han fet ja un primer encàrrec, a nivell d’ajuntament i a nivell particular, de manera que ja hi ha hagut un primer intercanvi comercial, d’una certa rellevància.
 
Finalment, l’alcalde els ha encoratjat a tirar endavant aquesta Cooperativa, però també a pensar en un futur, amb els estudis ja acabats, com per poder crear alguna iniciativa empresarial que els permeti treballar, guanyar-se la vida, i continuar vivint en el poble.
 
Borredà, 29 de març de 2017.
 
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill
Imatges
PRESENTACIÓ COOPERATIVA – BORREDART
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de