Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
23:24 - 25/10/2020

Ajuntament de Borredà

Comparteix:       Enviar:   Imprimir:  

RECOMANACIÓ -EVITAR CARRETERA DE SANT JAUME

14-07-2016

Borredà, 14 de juliol de 2016 

Avui dijous dia 14 de juliol està previst comenci el Festival de música, a Sant Jaume de Frontanyà, amb l’arribada de centenars de vehicles i dos milers de persones, segons les previsions dels organitzadors.

Aquesta allau de vehicles i persones suposa un increment espectacular de moviment en una carretera habitualment molt tranquil.la, tal com vaig poder comprovar ahir al vespre, en que multitud de vehicles de tota mena de característiques, es dirigien cap a Sant Jaume.
 
Recomanem evitar aquesta carretera des d’avui dia 14 fins el dia 21 en que està previst finalitzi el Festival. I aquesta recomanació val tant per la circulació de vehicles com molt especialment per aquelles persones que acostumen anar a caminar per algun dels seus trams.
 
La poca visibilitat en alguns trams, i el desconeixement de la carretera per part de la majoria de conductors, procedents d’altres territoris i països, fa recomanable canviar de costums i buscar altres indrets per anar a caminar, o per anar cap a La Pobla, per aquesta via .
 
Borredà, 14 de juliol de 2016.
 
L’Alcalde, Joan Roma i Cunill
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de