Previsió
Metereològica

Data i hora oficials:
10:25 - 25/06/2019

Ajuntament de Borredà

Comparteix:     Enviar:   Imprimir:  

TRES CORALS I UN ESPLÈNDID CONCERT, A L’ESGLÈSIA DE BORREDÀ

30-04-2019

 Borredà,30 d'abril de 2019

 El passat dissabte dia 27 a la tarda, tingué lloc, el concert de tornada de visita ,feta per les Corals de Borredà i Comunitat de Casp, a La Pobla de Lillet.

En aquesta ocasió, va començar el concert la Coral Arija de La Pobla, sota la direcció del seu director Domenec Ferrer. Vàries peces, variades i esplèndidament interpretades.
 
Tot seguit, les Corals de Comunitat de Casp, i la de Borredà, varen interpretar diverses peces, acompanyades al piano per Montserrat Santacana, amb una bona tria dels temes, com per fer-los amens i novedosos.
 
Finalment les tres corals, varen oferir una peça dirigida pel director de La Pobla, i una segona pel director de les altres dues. La gent del públic dempeus, va premiar el repertori ofert, i la qualitat de les interpretacions. Després d’insistir en algun bis, es va cantar Els Segadors.
 
Com a record de l’intercanvi, les corals es varen emportar un detall floral, i literari. I com ja és habitual, tots plegats varen anar a fer un piscolabis en el Local Puigmal, on les corals amfitriones havien preparat un repertori de productes del poble, per a compartir una bona estona, abans de retornar a casa.
 
Borredà, 30 d’abril de 2019.
Vols rebre els titulars, l'agenda d'activitats i els anuncis oficials a la teva bùstia de correu? Apunta't-hi

Ajuntament de Borredà

CIF: P0802400B

Plaça Major, 14

93 823 91 51

E-Mail: borreda@diba.cat

Amb la col·laboració de